dimarts, 30 d’abril del 2013

L'ajuntament a dit NO!

Avui a l'ajuntament no m'han deixat enregistrar el ple. Volia fer-ho per penjar-ho demà a Vila d'Amer per, així, tothom pogués veure i escoltar un ple extraordinari de l'ajuntament d'Amer.

Primer tot bé. Per l'alcalde cap problema, per alguns regidors de CiU tampoc, alguns d'ERC en la mateixa línea... Per tant preparo tot plegat per gravar-ho.

Just un minut abans del ple, em criden a part i la secretària em comenta que no puc fer-ho, i,

cito textualment, que "necessito l'autorització de la corporació". Jo li responc que és mentida que necessiti aquesta autorització i ella canvia la seva versió per dir-me que, cito textualment un altre vegada, que "havia dit que creia que necessitava l'autorització de la corporació"... Ara diu que creia, ARA? En resum, li he dit i repeteixo aquí que ÉS MENTIDA!



Després, en Narcís Junquera ha justificat la prohibició de gravar el ple en que no ho he demanat amb prou temps (ho he demanat 15 minuts abans del ple).

Per tant, que no pugueu veure el ple és "gràcies" a la secretària argumentant una mentida i a en Narcís Junquera dient que necessiten més temps per pensar-se si permeten que els amerencs escoltin i vegin el que diuen als plens. INCREÏBLE!

Ara bé, vist el ple, i el comportament de la secretària mentre intervenia el gerent, no és d'estranyar que no volgués ser gravada.

Finalment, com que no s'admeten precs i preguntes als plens, he esperat a que donessin per acabat el ple i he demanat si, qui volgués, podien escoltar un moment el que els hi volia dir. L'alcalde, tots els regidors i el gerent s'han assegut de nou per escoltar-me. Tots menys una persona, una persona que el poble ni tant sols hem votat i no s'ha dignat ni a escoltar les paraules d'un amerenc. Si, es clar, la secretària ha marxat.




Els hi he dit que pensava que hi havia massa opacitat en els plens, que no es permeten intervencions de la gent ni se'ls dona informació per seguir el ple. Que tenim dues persones amb uns salaris envejables que son els “especialistes” i no estaven d'acord en algun punt del pressupost. Per últim els hi he recordat que son els nostres administradors.

He sentit a dir que, possiblement, la secretària impugni aquest ple... 

Gent d'ERC, gent de CiU, no anem bé, no ho veieu? no anem bé, COLLONS!


*Les imatges son d'un altre dia, només s'han utilitzat per representar el text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Diga-hi la teva...